Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dvere

  • AH

Vyber tie správne dvere a vyhraj finančnú hotovosť až 300 €

Dvere sú pre každého z nás vstupom do niečoho, čo je naše. Navyše, vyvolávajú v nás všetkých rovnaký pocit. Pocit domova... Vyber si tie správne dvere a vyhraj finančnú hotovosť až 300 € od portálu Nehnuteľnosti.sk.

Každý súťažný deň vyžrebujeme jedného súťažiaceho
spomedzi všetkých zaregistrovaných. Do súťaže sa môžeš zaregistrovať od 29.09. do 06.10. Keď Ti zavoláme, tvojou úlohou bude prejsť tromi dverami, aby si sa dostal k hlavnej výhre. Predstav si tri dvojice dverí stojace za sebou, pričom iba jedny dvere z dvojice sú otvorené. Úlohou je trafiť sa do tých správnych - šanca je vždy 50:50. Čím väčšie šťastie budeš mať, tým väčšiu výhru si môžeš odniesť.

Po otvorení prvých dverí získaš 100 €, po otvorení druhých 200 € a ak sa Ti podarí otvoriť aj tretie, prilepšíš si o maximálnu výhru 300 €!

VÝHRA:

5x denná cena – finančná hotovosť od 100 € do 300 € od portálu Nehnuteľnosti.sk

Dom, byt, chata či pozemok? Spoľahnite sa na stabilného partnera, ktorý vám pri predaji pomôže. Návštevnosť až 650 tisíc používateľov mesačne, doplnkové služby aj rady odborníkov. Ak chcete predať rýchlo a bezpečne, dajte to na Nehnuteľnosti.sk.

Vybrať správne je kľúčové.