Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Miro Jaroš prichádza s najfarebnejším albumom všetkých čias. Toto je jeho DISKO!

  • AH

Album, ktorý spája celú rodinu

Miro Jaroš vydal pestrofarebný album Disko, ktorý spája celú rodinu. Novinka je aj vďaka samplom hitov 90-tych rokov retrospektivnou cestou do minulosti, okorenená moderným zvukom súčasnosti. Ruku k dielu priložili i hviezdy ako Robert Burian či Rytmus. Objavuje sa na nej i Mirova autorská prvotina, ktorú zložil, keď mal len 12 rokov!

Keďže novučičký album Disko ide ruka v ruke s “tými rokmi deväťdesiatymi“ a Miro Jaroš je zároveň fanúšikom retra, album vyšiel na CD, na farebných platniach aj magnetofónovej kazete. Názov Disko nesie i spevákov posledný videoklip, ktorý sa teší obrovskému úspechu. Miro sa v tomto prípade zhostil i úlohy návrhára a retro šuštiakovú súpravu navrhol osobne.

Ako už spevák spomínal, nový album Disko je určený pre najmenších, ale aj dospelákov. „Nemám rád, keď niekto v procese tvorby pesničiek povie: „To je dobré, veď to je len pre deti! Stretávam sa s tým veľmi často a vždy ma to hnevá. Deti si tiež zaslúžia kvalitu. Navyše môj projekt už dávno nevnímam ako iba pre deti. Je to rodinný projekt, ktorý spája celé rodiny a tak sa mi to páči. Toto je moja cesta. Niekedy mi píšu rodičia, že keď deti vyložia v škôlke, idú si na našej tvorbe aj sami v aute. Som rád, že dokážeme robiť pesničky tak, že sa pri nich baví celá rodina. Pri novom albume môžu rodičia nostalgicky spomínať a deti sa opäť naučia niečo do života. Pri albume sa nielen zabávame, ale učíme sa napríklad, aká je hodnota kamarátstva, odsudzujeme šikanu, odkladáme mobily a čítame knižky, učíme sa recept na pizzu a robíme svet lepším, nielen cez dobré skutky, ale aj chránením prírody,“ približuje Jaroš témy, ktoré na albume zhudobnil.

Odporúčame