Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Nová pieseň Milana Lasicu s názvom „List do vetra“

  • AH

Buď súčasťou krásneho projektu BÁSNENIE

Milan Lasica pred svojim náhlym skonom nahral 11 skladieb, ktorými skrze poéziu slovenských básnikov reflektuje svoj vlastný život. Celé nahrávanie bolo prísne utajené – i Lasicova rodina sa o ňom dozvedela až po jeho smrti. Materiál nového a zároveň posledného Lasicovho albumu bol kompletne audiovizuálne zaznamenaný a stal sa spolu s vybranými básňami základným stavebným prvkom projektu Básnenie.

„List do vetra“ je prvým zverejneným singlom.
Je to zhudobnený dopis, ktorý tu Lasica zanechal pre svojich blízkych, priateľov, kolegov a všetkých tých, ktorí ho mali radi, a nestihli sa s ním v júli 2021 rozlúčiť.

Autorom celého projektu BÁSNENIE je Marek Kučera: „Rád by som Vám predstavil projekt, na ktorom pracujem so svojimi priateľmi od roku 2020, a ktorý sme až doteraz, na žiadosť Milana Lasicu, držali v maximálnom utajení.“ Lasicov nový album vyjde v priebehu budúceho roka v dvoch špeciálnych formátoch. Bude obsahovať 11 skladieb, 11 básní, 11 obrazov a rôzne fotografie.

Odporúčame