Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V hlavnej úlohe nevera. Martina Schindlerová prekvapuje novinkou so silným kontextom

  • AH

Vypočuj si jej čerstvú skladbu "Povedz mi"

Aj keď sa to môže zdať neuveriteľné, Martina Schindlerová odštartovala kariéru speváčky pred dvadsiatimi rokmi. Po tvorivej pauze, ktorú si svojho času dopriala, sa vrátila na pódiá zrelšia, vďaka životným skúsenostiam silnejšia, no hlavne s obrovskou chuťou tvoriť. Na jej piesňach je to v ostatných rokoch aj cítiť.

Martinu po umeleckej stránke inšpiruje sám život i osobné skúsenosti. Azda aj preto sa fanúšikovia v jej textoch veľakrát nájdu. Na slovách k novinke "Povedz mi" si dala pritom obzvlášť záležať: „Nevera je chúlostivá téma, preto zasahovali do textu až štyria textári, vrátane mňa. Nevera je stále tabu, aj keď vieme, že sa dotýka mnohých vzťahov. To je dôvod, prečo som aj taký text prijala. Dáva mi to zmysel, keď pomenujeme veci pravým menom a tých, ktorým tento stav nevyhovuje, povzbudíme na ceste k novému začiatku. Život je príliš krátky na to, aby v ňom človek zostal zaseknutý a trápil sa.“

Odporúčame