Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

EXKLUZÍVNE: Vypočuj si nový album skupiny PARA so skupinou PARA

  • Kava

Buď jedným z prvých, kto si vypočuje nový album Pary v predpremiére

12. februára vydáva skupina PARA nový album. Po šiestich rokoch od radovej nahrávky “Našou krajinou” vydá novinku, ktorá sa bude volať “PRE VŠETKO OKOLO NÁS”.

A áno, je na ňom aj úžasná skladba “To okolo nás”, ktorá sa vďaka vám stala v roku 2022 najhranejšou skladbou u nás, vo FUN rádiu a ktorej záverečné slová dali názov celému albumu.

Veľmi sa tešíme, že spoločne môžeme zrealizovať jedno krásne nedeľné popoludnie – počúvanie nového albumu ešte pred jeho vydaním v priestoroch FUN rádia spolu s členmi skupiny Para. Budeš tak medzi prvými, kto si celý album vypočuje. A nielen to. Celým albumom ťa prevedie komentár členov skupiny Para, s ktorými spoločne strávime skvelý čas.

"Počúvacia párty" bude:
 4. februára o 15:00 v Bratislave, na Leškovej 5

Pozri si preto, či máš čas a možnosti prísť a ak áno, vyplň nám do formulára krstné meno a telefónne číslo. Piatich z vás pozveme do FUN rádia na "Počúvaciu párty" s Parou. A premysli si, koho zo svojich blízkych vezmeš so sebou.

Súťaž je ukončená