Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tina za pár minút (takmer) vypredala svoj jedinečný koncert v Bratislave

  • AH

Veľkolepá show na štadióne Ondreja Nepelu už 30. novembra

Slzy šťastia. Práve tie sme spoločne so speváčkou Tinou zažili tento týždeň u nás vo Fun rádiu. V Rannej šou s Juniorom a Marcelom sme totiž spoločne s Tinou spustili predaj lístkov na jej pripravovaný jedinečný koncert v Bratislave. Aktuálne už zostáva len niekoľko voľných!

Veľkolepá show na štadióne Ondreja Nepelu už 30. novembra. Hudobná oslava speváčky Tiny, ktorá odspieva svoj zatiaľ najväčší koncert v 20-ročnej kariére.

Úspešná speváčka počas svojej dlhej kariéry naspievala množstvo hitov s rôznymi talentovanými umelcami. Popri hudbe sa Tina podieľala aj na moderovaní viacerých projektov. Milovníci hudby sa môžu tešiť na veľkolepú show plnú prekvapení. Bude to nezabudnuteľná noc plná nečakaných zážitkov.

Spoločne si zaspomíname na tie najväčšie hity, ktoré zožali úspech počas Tininej 20-ročnej kariéry. O celú show sa postará platforma SORRYWECAN ktorá pripraví neopakovateľný audio vizuálny zážitok a ktorá spolupracovala aj na posledných koncertoch Dary Rolins v o2 Aréne.

Lístky sú dostupné v sieti Ticketportal – pozor, zostáva už len posledných pár kusov.

Odporúčame