Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mark VOSS a Dara Rolins predstavili tanečnú verziu piesne ARABELA

  • AH

Premiéra sa konala vo vypredanej O2 Aréne

Slovenský producent a DJ Mark Voss ponúka jeden remake-hit za druhým. Aktuálne prichádza s prerábkou piesne ARABELA od speváckej divy Dary Rolins. Speváčka pesničku pôvodne nahrala v roku 1982 a o rok neskôr ju vydala na albumovom debute Keby som bola princezná Arabela.

Dara Rolins cez víkend hneď dvakrát vypredala O2 Arénu a v oboch prípadoch ju na pódiu na záver večera doprevádzal DJ Mark Voss, aby spoločne odprezentovali a odpremiérovali tanečnú verziu piesne “Arabela” Ako dodal Mark Voss: “Fantastická skúsenosť! Bolo mi cťou spolupracovať s tak úžasnou osobou, ako je Dara. Určite to nebola posledna spolupráca.”

Singel vydali spoločne v sobotu 27. januára a okamžite sa stal prvým najstreamovanejším trackom na digitálnej platforme iTunes v Čechách. Zo skladby, ktorá bola prídavkom a zároveň prekvapením, boli fanúšikovia na koncerte extrémne nadšení a plní najsilnejších emócií! "Najlepší song celej show.....Tá energia! Mala som zimomriavky, keď dala túto
pesničku. Mark wau!....Bola to pecka, geniálne!.....Na záver sa triasli  aj balkóny!...."
, chválili fanúšikovia song po koncerte.

Odporúčame