Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Legendárna kapela AC/DC príde tento rok na Slovensko!

  • AH

Naživo v Bratislave, 21. júla, na letisku Vajnory – Staré letisko

Legendárna kapela AC/DC ohlásila európske turné s názvom POWER UP TOUR. V rámci neho sa zastaví aj na Slovensku! Najväčšia svetová rock´n´rollová kapela zahrá toto leto 21 koncertov v 10tich krajinách. 21. júla sa zastaví aj v Bratislave, kde odohrajú jedinečný koncert!

Na turné POWER UP, pomenovanom podľa ich posledného štúdiového albumu, ktorý sa dostal na 1. miesto v 21 krajinách, skupina odohrá toto leto 21 koncertov - v Nemecku, Taliansku, Španielsku, Holandsku, Rakúsku, Švajčiarsku, Anglicku, Slovensku, Belgicku, Francúzsku a Írsku.

„POWER UP“ bude prvým turné skupiny v Európe po ôsmich rokoch a uvidíte ich vystupovať na niektorých z najväčších štadiónov na celom kontinente. AC/DC sa 21. júla zastaví aj v Bratislave (Vajnory - Staré letisko)!

Vstupenky na show budú dostupné od 16. februára
na www.eventim.sk, www.ticketportal.sk.

AC/DC odohrali svoje prvé vystúpenie 31. decembra 1973 v nočnom klube Chequers v Sydney, Austrália. Sú jednou z najvplyvnejších rockových skupín v histórii s viac ako 200 miliónmi predaných albumov po celom svete. LP „Back In Black“ tejto skupiny je „najpredávanejším albumom akejkoľvek kapely všetkých čias“ a „tretí najpredávanejší album akéhokoľvek interpreta“ s celosvetovým predajom 50 miliónov a stále to pribúda.

AC/DC boli uvedení do Rock and Roll Hall of Fame® v roku 2003 a do Siene slávy Music Victoria Awards v ich rodnej Austrálii. Kapela pokračuje vo vypredávaní štadiónov na viacerých kontinentoch, predáva milióny albumov ročne a generuje streamy v miliardách. Na počesť ich 50-ročného kraľovania najväčšej rock and rollovej kapely na svete AC/DC vystúpia – Angus Young na sólovej gitare, spevák Brian Johnson, rytmický gitarista Stevie Young, bubeník Matt Laug a nový bassgitarista, ktorý prevezme pochodeň za Cliffa Williamsa. Sú späť, aby si zahrali s množstvom oddaných fanúšikov, ktorí každým rokom pribúdajú.

Odporúčame