Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Za barančeka do Vietnamu

  • AH

Pošli nám veľkonočného barančeka a vyhraj exkluzívny zájazd!

Veľká noc sa spája s tradíciami a my sme sa spoločne s Bubo rozhodli jednu z nich využiť aj v novej veľkonočnej súťaži.

Stačí, aby ste nám do Fun rádia (na Leškovu 5), najneskôr do 21.03.2024 do 12:00, poslali poštou alebo kuriérom veľkonočného barančeka a ste v hre

Do žrebovania bude zaradený každý baranček, na ktorom bude motív Vietnamu (napr. bude vo farbách vlajky Vietnamu, s nalepenou, vyrytou, nakreslenou vlajkou, či iný symbol Vietnamu ... hoci aj zrnká ryže:)).

Baranček môže byť z rôzneho materiálu, namaľovaný, vystrihnutý, uštrikovaný, vymodelovaný alebo aj ten upečený, ... 

Výhrou bude exkluzívny zážitok v podobe zájazdu pre dve osoby do Vietnamu
, ktorý spoznáte úplne celý od severu až po juh.

Finále sa uskutoční počas Rannej šou s Juniorom a Marcelom. Zástupcu Bubo pozveme 22.03.2024 do rádia a ten vyžrebuje šťastného výhercu.

VÝHRA:

1x hlavná výhra:  12-dňový poznávací zájazd pre dve osoby do Vietnamu, zo severu na juh od cestovnej kancelárie BUBO, v ľubovoľnom termíne do konca roka 2024.

Viac info o zájazde nájdeš TU.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

Užite si dovolenku s lovcami zážitkov z Bubo. Pretože Bubo vám ponúka najviac garantovaných ciest do exotiky.

CK BUBO to je už viac ako 30 rokov ciest plných zážitkov do najkrajších kútov našej planéty. A vždy pod vedením vyškolených slovenských sprievodcov.

Zistite viac práve teraz na BUBO.SK

Súťaž je ukončená