Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Spevák Matej Smutný predstavuje nový singel „WE GO WRONG“

  • AH

Prestaňme sa naháňať za niečím, čo neexistuje...

Slovenský spevák a multiinštrumentalista Matej Smutný má na konte niekoľko hudobných produkcií, ktoré viacnásobne otriasli rebríčkami slovenských a českých hitparád ako napr. “Psycho Love” či “Fairytale”. V minulosti spolupracoval s producentmi po celom svete, no tentokrát sa rozhodol zúžitkovať svoje niekoľkoročné skúsenosti a produkovať sám. Album SVERIGE BRO je prvým hudobným dielom, na ktorom pracuje bez pomoci externých producentov a ktorý, ako sám hovorí, tvorí a produkuje doma v šatníku.

Skladbou “We Go Wrong” prináša poslucháčom prehľadnejšiu a jednoduchšiu produkciu, postavenú na hlasoch a perkusiách. „Každý sa niekam posúva, no a ja sa po 20 rokoch štúdia a interpretácie klasickej a experimentálnej hudby, tvorby hudby do muzikálov, či tanečných a divadelných inscenácií, posúvam smerom k väčšiemu oddychu a jednoduchosti v popovej hudbe. Pravdepodobne k tomu najviac prispel moment, kedy som sa s rodinou odsťahoval do Švédska, kde som konečne pochopil, že sa musím prestať naháňať za niečím čo neexistuje. Skladba We Go Wrong je nielen o tomto pocite, ale aj o tom, že vo svete, v ktorom si vytvárame ilúziu povrchného úspechu v profesionálnom či osobnom živote, sa dá žiť iba ak vás už prestane baviť ten najkrajší život, ten obyčajný ...“ hovorí Matej o svojom novom pohľade na tvorbu a život.

Odporúčame