Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zvuky z vinárstva

  • AH

Uhádni zvuk charakteristický pre vinárstvo a vyhraj každý deň skvelé ceny

Fun rádio a Hotel Ryzlink v Mikulove ti prinášajú súťaž, v ktorej musíš spoznať zvuky typické pre vinárstvo. Ak sa ti to podarí, vyhráš exkluzívnu trojchodovú degustačnú večeru pre dvoch. Navyše, všetci zapojení hrajú o hlavnú cenu a to Wellness pobyt v apartmánoch Exclusive!

Každý pracovný deň o 11:00 tu zverejníme jeden zvuk charakteristický pre vinárstvo. Ty do formulára napíš, o aký zvuk ide.

VÝHRA:

1x hlavná výhra: : Wellness pobyt v apartmánoch Exclusive v hoteli Ryzlink na 2 noci pre 2 osoby + 1x vstup do wellness + 1x vínne kúpele v hodnote 520 €

4x denná výhra: 3-chodová degustačná večera pre 2 osoby -Wine&food pairing by Paolo Palazzo- v reštaurácii Ryzlink v hodnote 70 €

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

Súťaž je ukončená, zajtra (v piatok 17.5) vyžrebujeme výhercu hlavnej ceny