Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vstupenky na Zlatú Európsku ligu sú v predaji!

  • AH

"Vypredajme športovú halu a ukážme svetu, že aj naša malá krajina viem podporovať tento nádherný šport"

Od utorka 16. apríla je spustený predaj vstupeniek na turnaj Zlatej Európskej ligy žien, ktorý sa uskutoční od 31. mája do 2. júna v Bratislave.

Slovenky na ňom privítajú Švédky a Slovinky. Pre slovenských fanúšikov to bude jedinečná príležitosť počas tejto sezóny uvidieť na vlastné oči slovenské reprezentantky v jediných dvoch zápasoch.

“SVF bude v termíne 31. mája až 2. júna organizovať domáci turnaj Zlatej Európskej ligy žien a po piatich rokoch od ME 2019 opäť v Bratislave. Zrekonštruovaná športová hala na Pasienkoch GOPASS ARÉNA umožňuje usporiadať toto podujatie vo vynovených a reprezentatívnych priestoroch. Našim cieľom je zaplniť ju a umožniť divákom aj nevolejbalistom pozrieť si družstvo, ktoré je v posledných rokoch lídrom volejbalu a kolektívnych halových športov aj v medzinárodnej konfrontácii. Reprezentačné družstvo žien má pred sebou kratšiu sezónu a po minuloročnom úspechu, ktorým bolo 10. miesto na ME a priamej kvalifikácii na ME 2026, bude mať ojedinelú šancu na potvrdenie postavenia vo svetovom rebríčku FIVB na mieste, ktoré by zaručilo družstvu historickú účasť na MS žien 2025. Rebríček bude uzavretý po OH v Paríži a túžime po tom, aby sa nám splnil tento sen," povedal prezident SVF Marek Rojko.

"Sme presvedčení, že organizácia významného turnaja doma prispeje k veľkej propagácii ženského volejbalu, ktorého kredit stúpol nielen športovo, ale aj spoločensky. SVF plánuje viacero propagačných aktivít a veríme, že neoslovíme len volejbalových fanúšikov a množstvo mládeže v regióne, ale aj z celého Slovenska. Spoločne s generálnym partnerom a významnými partnermi volejbalu, ktorých partnerstvo potvrdzuje kredit a spoločenský záujem, budeme prezentovať krásny kolektívny a ženský šport, ktorý určite zaujme široké vrstvy fanúšikov a priaznivcov. Vypredajme športovú halu a ukážme svetu, že aj naša malá krajina viem podporovať tento nádherný šport,” praje si pri spustení predaja vstupeniek Marek Rojko.

Odporúčame