Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

4-ročnému synovi kúpila hračku leva. Keď si neskôr na nej všimla malý detail, zostala v šoku

  • DC

Až príliš detailná hračka. Až príliš..

Tanya Husnu je 33-ročná blogerka a zároveň mama 5 detí. Šťastne si spolu nažívajú v Austrálii a práve pred pár dňami plánovali výlet do Zoo. Preto si Tanya myslela, že bude skvelé, keď deťom pred tým z obchodu v Melbourne prinesie hračkárske postavičky zvierat. Zo začiatku to aj skvelé bolo, deti sa potešili a celý deň sa s hračkami hrali. Neskôr však za Tanyou prišla jej dcéra Aylah a spýtala sa jej, prečo má hračka levíka pipík. Tanya neverila vlastným ušiam a tak sa šla pozrieť.

Lev patril jej 4-ročnému synovi. Zdvihla mu chvost a naozaj! Jej dcérka v tom momente vykríkla: „Pozri mami, vidíš, lev má pipík!“ A všetky deti sa začali smiať. Tanyi bolo čudné, že ostatné hračky, ktoré kúpila, nič takéto neskrývajú.

„Myslím si, že je to nevhodné. V dnešnej dobe nie je prijateľné, aby mali hračky takéto..veci. Máme plný dom hračiek a s ničím takýmto som sa ešte nestretla. Je to hlúpe a divné. Viem, že pre nás dospelých je to vtipné, ale nie je vhodné, aby to bolo na hračkách pre deti. Chcem, aby spoločnosť prestala tieto hračky predávať, pretože rodičia by sa sami mali rozhodnúť, kedy deťom takéto veci vysvetliť,“ povedala Tanya.

Odporúčame