Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na koho myslíš, keď si pripínaš narcis?

  • DC

Za každým narcisom je príbeh...

Deň narcisov je jedinečná verejno-prospešná finančná zbierka Ligy proti rakovine. Už 23. rok ulice miest a obcí v jediný deň v roku – tentokrát 11. apríla (štvrtok) - zaplavia žlté narcisy. Každý, kto si narcis pripne na svoj odev, vyjadrí týmto gestom podporu a spolupatričnosť ľuďom, ktorí bojujú s rakovinou. Vhodením dobrovoľného príspevku do pokladničky dobrovoľníkov Dňa narcisov prispievajúci umožnia realizáciu projektov a programov, smerujúcich predovšetkým ku konkrétnej praktickej pomoci onkologickým pacientom a ich rodinám naprieč Slovenskom.

Na Slovensku pribudne každoročne 34 000 ľudí s diagnózou rakovina. Liga proti rakovine je tu pre nich už 29 rokov. V roku 2018 sa vďaka dobrovoľníkom vyzbieralo v uliciach 1.027.086,31 EUR. Čistý výnos - 982.222,72 EUR počas uplynulého roka Liga použili na zastrešenie a realizáciu psychosociálnych projektov pre onkologických pacientov, na podporu nemocničných a zdravotníckych zariadení, výskumu a v neposlednom rade aj na podporu informovanosti o prevencii a zdravom životnom štýle (www.dennarcisov.sk, www.lpr.sk).

Komunikačný koncept "NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS?" naznačuje, že za každým narcisom je príbeh. Žiaľ, každý z nás vo svojom okolí pozná niekoho, kto trpí rakovinou.

Odporúčame