Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

"Nikdy doteraz som nespieval verejne. Pred Tinou som sa hanbil, tak som nahrával sám," Tomáš Maštalír a Tina predstavili u Sajfu spoločnú pesničku

  • Kava

Pesnička "Jedno ráno" vznikla k novému slovenskému filmu "Známi neznámi"

Spojenie herca Tomáša Maštalíra so speváčkou Tinou sa môže zdať na prvý pohľad nezvyčajné, ale ukázalo sa, že krásne funguje. Dvojica sa stretla v pesničke "Jedno ráno", ktorú spolu nahrali pre pripravovaný film "Známi neznámi". Ide o adaptáciu pôvodného talianskeho filmu "Úplní cudzinci", ktorý bol aj v našich kinách. Scénar filmu je v Guinessovej knihe rekordov - má najviac adaptácii a svoje vlastné verzie nakrútili aj vo Francúzsku či Nemecku. 

Tomáš a Tina boli dnes ráno hosťami v Rannej šou Fun rádia, kde so Sajfom predstavili pesničku, Tomáš sa priznal, že sa pred Tinou hanbil spievať a tak nahrával sám, že na verejnosti ešte nikdy nespieval, zato Macka Uška už spieval miliónkrát, Tina zase priznala, že je veľmi rada, že Tomášovu pesničku dofarbila vokálom a ešte sme si prešli aj našu spoločnú tému: "Povedz, akú máš poslednú správu v mobile."

Vypočuj si záznam: 

Fun Play

Pozri si videoklip k pesničke "Jedno ráno" a trailer k filmu "Známi neznámi" TU

Odporúčame