Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

1002 medovníkov, no len jeden výherný! Na Zanzibar poletí Zlatica z Trstenej

  • DC

Viac ako 1000 medovníkov na jednom mieste, na Leškovej 5! Predčasný vianočný darček v podobe dovolenky na Zanzibare vyhrala Zlatka z Trstenej. Gratulujeme.

Koncom novembra sme v spolupráci s CK TUI ReiseCenter spustili veľkú predvianočnú súťaž "Za medovník na Zanzibar". Ako už samotný názov napovedá - vašou úlohou bolo upiecť nám medovníkov s motívom Zanzibaru a poslať, alebo priniesť nám ho do Fun rádia. Splnením týchto jednoduchých podmienok ste sa zaradili do žrebovania o dovolenku na Zanzibare.

Je to neuveriteľné, ale vy ste opäť náš bizarný nápad posunuli o milión levelov vyššie. Funkom sa bude šíriť voňa medovníkov minimálne do ďalších Vianoc. Prišlo ich totiž neuveriteľných 1002. Každý medovník si niesol vlastný motív, vlastný príbeh, vlastné umenie. Sme dojatí a veľmi vám za to ďakujeme.

Víťaz však mohol byť len jeden. V piatok, 9. decembra prišla pani Mariana Metwaly Veiglová z cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter Slovensko vyžrebovať víťaza. Poslucháčke Zlatici z Trstenej srdečne blahoželáme, ešte raz ďakujeme za všetky medovníky a rozhodli sme sa navyše vybrať 10 medovníčkov, ktorých tvorcom pošleme poukazy.

Zažite dovolenku s TUI. Splňte si svoje sny a dovolenkujte na Zanzibare, Maldivách, Mauríciu, Seychellách alebo v Mexiku. TUI vám už 19 rokov prináša nezabudnuteľné zážitky z dovolenky v exotike. Spoľahnite sa na najväčšieho touroperátora na svete.Viac o ponuke nájdete na www.tui-reisecenter.sk.

Odporúčame