Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Prvé single superstáristov - Puskailer

  • Redakcia

Každú stredu v Popoludní Superstar premiéry iba vo Fun rádiu. Tento týždeň - Thomas Puskailer!

Fun rádio vám ako jediné prináša premiéry prvých singlov finalistov Česko-Slovenskej SuperStar - každú stredu v Popoludní. Ako prvý predstavil svoj singel "Letná" Lukáš Adamec. 6. júla ho dobehol aj Martina Harich so singlom "Nezvestná", 13.7. sa vám predstavila Alžběta Kolečkářová so svojou prvotinou "Andělskej flám", po nej prišla aj Celeste Buckingham a jej "Blue Guitar" a naposledy to bola Monika Povýšilová s pesničkou "Já už dávno vím".

Na túto stredu sme si pre vás prichystali Thomasa Puskailera so skladbou  "Sitting on a Cloud". Singel postupne vznikal v Anglicku, kde na ňom spolu s Thomasom pracoval svetový producent Joe Dworniak z Riverfish Studios. Ten má skúsenosti s takými hviezdami ako Tracy Ullman, Steve Walsh, Duran Duran, Salt N Pepa, Paul McCartney, C C Catch, či Franky Goes to Hollywood... Na finálne dokončenie singlu potom Thomas prišiel na Slovensko do Creative Music House.

Celú skladbu "Sitting on a Cloud" si nižšie môžete vypočuť a okrem toho si aj pozrieť fotky a špeciálne video z nahrávania skladby v Anglicku a na Slovensku!

Thomas Puskailer - Sitting on a Cloud (skladba)

{{{api:0dVXw7A7Qus}}}
Odporúčame