Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

EXKLUZÍVNA HUDOBNÁ PREMIÉRA - spoločný duet No Name a Chinaski

  • Redakcia

Ekluzívna československá spolupráca - No Name a Chinaski nahrali spoločný duet. Iba vo Fun rádiu ste ho mohli počuť ako prví.

Ekluzívna československá spolupráca - No Name a Chinaski nahrali spoločný duet. Iba vo Fun rádiu ste ho mohli počuť ako prví.

Východ Slovenska je mimoriadne bohatý na hudobné talenty. Pochádzajú odtiaľ aj chalani z No Name a preto je logické, že sa tam nahrával aj ich nový  singel, ktorý naspievali s českými hviezdami Chinaski. Za posledné obdobie spolu absolvovali turné a o spoločnom hudobnom projekte uvažovali už dva roky. Táto myšlienka skrsla v hlave bubeníka Chinaski Pavla Grohmana. Bohužiaľ zrealizovať sa ju podarilo až po jeho tragickej smrti. Skladba niesla pracovný názov  Duet. Napokon dostala meno Na, Na, Naa a je o Čechoch, Slovákoch a rozdelení Československa. Obe skupiny sa zhodujú na tom, že by k nej chceli urobiť aj videoklip. Ide skôr o slaďák a hudbu aj text vrátane českých pasáží napísal Igor Timko.

VIDEÁ a FOTOGRAFIE z ich živého vystúpenie vo Fun rádiu a ROZHOVORY s lídrami oboch skupín nájdete tu.

Iba s Fun rádiom sa môžete dostať na krst Best of No Name, kde bude aj skladba Na, Na, Naa. Krstným otcom bude skupina Chinaski.

Odporúčame