Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Letné Slovenské premiéry

  • Redakcia

Fun rádio vám prináša exkluzívne premiéry. Pozrite si najnovšie...

Fun rádio vám vždy prináša exkluzívne premiéry


Fun rádio vám prináša exkluzívne premiéry slovenských interpretov ako AMO a Celeste Buckingham, Gladiator či Kristína. Všetky premiéry ste mohli počuť v Rannej šou s Adelou a Sajfom, ktorú počúvate, vždy medzi 7-ou a 10-ou.


PREMIÉRY , KTORÝCH STE SA DOČKALI:


DNES, ŠTVRTOK, 14.6 - Premiéra letnej skladby od Kristíny

Pesnička s názvom "Viem, lebo viem" sa bude nachádzať na speváčkinom pripravovanom albume a podľa informácii vieme, že ide o super hudobný materiál. Kristína na nej spolupracovala s osvedčeným duom: Martin Kavulič a Kamil Peteraj.
 

PONDELOK, 11.6 - Premiéra novej pesničky skupiny Gladiator
 
Úplne nová skladba "Ty si tá" z pripravovaného albumu, ktorá na svoj text čakala dva roky, pretože chalanom tam nič poriadne nesedelo. Neskôr sa do toho pustil pán Milan Hodál - autor aforizmov, epigramov a básní a skladba je na svete.



UTOROK, 5.6 - AMO feat. Celeste Buckingham - Swing

Nová pesnička špičkovej hip-hopovej skupiny AMO a mladej, vychádzajúcej hviezdy - Celeste Buckingham. Spoločne urobili novú verziu skladby Swing, ktorá je na aktuálnom albume AMO "Positive". Veselá, letná, svieža a určite sa vám bude páčiť.

Odporúčame