Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Foto z natáčania

  • Redakcia

Speváčka sa vyváža v kabriolete Waldemara Matušku a flirtuje s mladým mužom! « VIDEO

Kristína nakrúcala nový klip v kabriolete Waldemara Matušku!

 
Všetko sa to deje len v novom videoklipe, ktorý nakrúcala v Českej republike. Obrazovú podobu dostal jej aktuálny singel „Viem, lebo viem“, ktorý už znie aj vo éteri Fun rádia.  Kristínin letný reggae hit „Viem, lebo viem“ pochádza z nového albumu „Na slnečnej strane sveta“. Autorský tandem Martin Kavulič a Kamil Peteraj ušili Kristíne skladbu priamo na mieru! K tvorbe klipu si Kristína vybrala českých profesionálov Tomáša Kasalu a Michala Navrátila.
 
EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Kristína - Viem, Lebo Viem

Kristína - Viem, lebo viem

„Sú to mladí talentovaní ľudia, ktorých práca ma veľmi oslovila. Na konte majú spoluprácu s Celeste Buckingham, Monikou Bagárovou či Benom Christovanom,“ vysvetľuje voľbu tvrocov klipu šarmantná Kristína. Klip „Viem, lebo viem“ sa nesie v letnej atmosfére. Kristína sa v ňom dokonca prevezie na kabriolete Mustang, ktorý patril českému spevákovi Waldemarovi Matuškovi.
 

Nakrúcalo sa dva dni pri Prahe v Tišiciach a na súkromnom letisku. „Mala som pri sebe partiu mladých, pekných a sviežich ľudí. Vybrala som si ich v modelingovej agentúre. V klipe zažijem letnú lásku s Petrom Dočkalom. Typovo sa obaja spolu hodíme, takže sme mohli rozohrať romantický príbeh. So všetkými som si od začiatku rozumela a pri nakrúcani bola naozaj výborná a pohodová atmosféra...“ Neskrýva nadšenie Kristína.
 

Mladá speváčka teraz koncertuje po celom Česko-Slovensku na festivaloch a hudobných akciách. Zároveň s kapelou skúša a nacvičuje nový koncertný program, ktorým fanúšikov poteší na jesennom turné. Na Kristínin nový klip sa môžeme tešiť koncom septembra.
Odporúčame