Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nominácie na najhorší film

  • Redakcia

Horúcim kandidátom na anticenu je záverečná časť svetoznámej Ságy Twilight..

Zlaté maliny založil v roku 1981 publicista John Wilson ako zrkadlový opak Oscarov.
Ocenenie má podobu umelohmotnej maliny veľkosti golfovej loptičky umiestnenej na kotúči osemmilimetrového filmového pásu. To celé je nastriekané zlatou farbou.

Horúcim kandidátom na anticenu za najhorší film a herecké výkony roka je záverečná časť svetoznámej upírskej "Ságy Twilight: Úsvit - 2. časť", ktorá získala v noci nadnes 11 nominácií na Zlaté maliny (Razzies). Okrem nominácie na najhorší film roka aj za herecké výkony Kristen Stewartovej a Roberta Pattisona v hlavných úlohách a Ashley Greenovej a Taylora Lautnera vo vedľajších úlohách, za najhoršiu réžiu, scenár, filmový pár a kolektívne najhoršie obsadenie celého filmu. Kirsten si okrem tejto nominácie odnáša aj ďalšiu, a to za hlavnú úlohu vo filme "Snehulienka a lovec".

Herec Adam Sandler, ktorého film "Jack a Jill" vlani získal rekordných desať Zlatých malín, keď bodoval v každej jednej kategórii, zostáva favoritom filmových anticien aj tento rok. Jeho film "Môj otec je šialenec" má po Twilighte najviac nominácií na Zlaté maliny - osem, vrátane nominácie na najhoršieho herca pre Sandlera a najhorších hercov vo vedľajšej úlohe pre Nicka Swardsona a Vanillu Iceho.

Na najhorší film roka bol ďalej nominovaný akčný vojnový film Bojová loď, rodinná snímka "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure", trápna komédia s Adamom Sandlerom v hlavnej úlohe "Môj otec je šialenec" a komédia s Eddiem Murphym "Tisíc slov". Spolu so Sandlerom, Pattinsonom a Perrym bol na anticenu v kategórii najhorší herec navrhnutý tiež Nicolas Cage (za filmy Ghost Rider: Duch pomsty a Vendeta) a Eddie Murphy (za film Tisíc slov). V návrhoch na najhoršie herečky defilujú ďalej mená Katherine Heiglovej (za film Slečna nebezpečná), Milly Jovovichovej (Resident Evil: Odveta) a Barbry Streisandovej za film The Guilt Trip.
 
POZRITE SI VŠETKY NOMINÁCIE:


Nominácie na Zlaté maliny zverejnili deň pred zverejnením nomináciami na Oscarov. Víťazov 33. ročníka Zlatých malín, ktorí vzídu z hlasovania filmových nadšencov, vyhlásia 23. februára, tradične deň pred oscarovým gala večerom.
(Zdroj: TASR)
Odporúčame