Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Foto: Bystrík a Robo Papp

  • Redakcia

Žúrka, množstvo erotických a sexi záberov, taký je nový klip Bystríka a Roba Pappa k "Len Jedna Noc"

Jedna veľká žúrka, množstvo erotických a sexi záberov a veľa dobrej nálady, aj taký je oficiálny videoklip k druhému spoločnému singlu Bystríka a Roba Pappa "LEN JEDNA NOC", ktorý si od dnes môžete pozrieť na youtube. Celý dej klipu korešponduje s textom piesne o hľadaní životnej lásky. Okrem Bystríka, Roba a kapely sa v hlavných úlohách modernej popolušky a princa predstavili Klementína Tomrecaj, majiteľka fashion značky WTF a mladý spevák Dave Vepy. V takmer dvadsaťčlennom komparze si zahrala aj mama Roba Pappa, ktorá sa v jeho videoklipe objavila vôbec po prvýkrát. Klip sa pripravoval a točil nonstop 28 hodín začiatkom júna v historickom hoteli Grand Castle v Liptovskom Hrádku.
 
Bystrík a Robo Papp - LEN JEDNA NOC


„Verím, že ľudia z tohto klipu ucítia dobrú náladu, ktorá vládla počas celého nakrúcania. Aj keď to bolo veľmi náročné a hlavne dlhé, nepretržité nakrúcanie, výsledok pre nás stoj za to. Teším sa, že v klipe účinkuje aj celá naša kapela a verím, že táto pesnička ľuďom spríjemní nielen jednu noc.“, povedal na margo klipu Bystrík.

„Natáčanie tohto videoklipu bola veľká zábava, chvíľami sme si ani neuvedomili, že pracujeme, bola to jednoducho niekoľkohodinová párty. Mať k dispozícii na viac ako 24 hodín celý historický hotel Grand Castle bol obrovský zážitok. Myslím si, že sme mali šťastie, nakoľko sa tam zišla partia ľudí, ktorá si sadla a ktorá sa spolu dokázala super baviť, dokonca tam vznikli aj nové priateľstvá.“, dodáva Robo Papp.

Tak ako pri predchádzajúcej skladbe Všetko sa zmení aj pri pesničke Len jedna noc ide o spoločný autorský počin obidvoch spevákov, pričom Bystrík otextoval chytľavú hudbu Roba Pappa. Singel sa nahrával v prešovskom štúdiu SEDEM a producentsky sa na ňom opäť podpísal Randy Gnepa.
Odporúčame