Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Denník cestovateľov: Týždenné ceny

  • Redakcia

Sleduj čo môžeš vyhrať...


11-dňový pobyt v Trenčianskych Tepliciach v hoteli PAX/KRYM - Toto je Pravá kúpeľná klasika

V cene je zahrnuté: Ubytovanie na 11 dní/10 nocí pre 2 osoby, plná penzia, 30 kúpeľných procedúr, individuálne zostavený liečebný program

Kúpele Trenčianske Teplice a.s. patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku. Je to predovšetkým vďaka vynikajúcej prírodnej sírnej termálnej vode a romantickej polohe kúpeľov. Liečebná starostlivosť v kúpeľoch Trenčianske Teplice a.s. má dlhoročnú tradíciu (prvá písomná zmienka o kúpeľoch je z roku 1247) a je založená predovšetkým na využívaní prírodnej sírnej termálnej vody. 

Viac o kúpeľoch v Trenčianskych Tepliciach

 
 
 

Týždňový pobyt v novootvorenom hoteli Pieris*** vo Vysokých Tatrách

V cene je zahrnuté: ubytovanie na 7 dní/6 nocí pre 2 osoby, raňajky a voľný vstup do wellness komplexu Grand hotela Permon –do AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise počas pobytu (najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku)

Nový hotel Pieris*** je umiestnený v malebnej horskej osade Podbanské na hranici Vysokých a Západných Tatier. Od Grand hotela Permon****, jedného z najnavštevovanejších slovenských hotelov s najväčším hotelovým wellness komplexom, je vzdialený len 1200 m. Hotel Pieris*** sa nachádza v tichom prostredí Tatranského národného parku pod majestátnym štítom Kriváňa v tesnej blízkosti vyhľadávaných cyklotrás v Tichej a Kôprovej doline.

Viac o hoteli Pieris  

 
 
 

Týždňový pobyt v hoteli Bankov **** v Košiciach

V cene je zahrnuté: ubytovanie na 7 dní/6 nocí  pre 2 osoby, bohaté raňajky, vstup do wellnees centra, parkovanie, taxi do centra mesta a späť, welcome drink 

Hotel Bankov má 145 ročnú hotelovú tradíciu a históriu. Bol otvorený v roku 1869 a ako najstarší hotel na Slovensku je dnes členom združenia Historických Hotelov Slovenska Atraktívna historická budova s podmanivou atmosférou, štýlom a noblesou v lone prírody, iba 10 minút od centra Košíc.  Elegantná a štýlová reštaurácia Hotela Bankov - Lujza restaurant ponúka pestrý výber z jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne  ako aj širokú ponuku kvalitných vín. 

Viac o hoteli Bankov

 
 
Darca poukazu:

Organizácia KOŠICE – Turizmus je oficiálna autorita pre riadenie a rozvoj cestovného ruchu v meste Košice, ktorá pracuje ako destinačná spoločnosť.  Od svojho vzniku  zastrešuje marketing služieb cestovného ruchu Mesta Košice smerom na domáceho a zahraničného návštevníka a návštevnícky servis prostredníctvom Návštevníckeho centra Košice.