Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ako nadáva slušný slovenský vodič

  • Redakcia

Junior, Marcel a vaše top hlášky slušného vodiča...


V známom nemeckom automagazíne (Auto Bild) sme našli zoznam nadávok a koľko za nadávanie za volantom v Nemecku môžete dostať pokutu. Lebo je rozdiel, ak niekomu ukážete prostredník, alebo mu poviete, že je „prostitútka“ či „asociál“:

„hlúpa krava“ je za 300 EUR
„ty špinavá sviňa“ je za 470 EUR
„asociál“ je za 550 EUR
„vy ste na nemocničnú liečbu“ je za 800 EUR
„Ty prostitútka“ je za 1900 EUR
a najdrahšia nadávka je „stará prasnica“ – 2000 EUR


 
Práve túto tému dnes v Rannej šou riešil Junior s Marcelom. A vy ste k tomu písali svoje nadávky slušného vodiča. Tu je menší výber:

Dávid
Mne sa uľaví za volantom, keď sa slušne s polo-úsmevom opýtam dotyčného šoféra, či vodičský preukaz našiel v Kinder vajíčku.. :) Po prípade si kvázi zanadávam DO PIECKY.

Anonym
Používam v aute " ty hoviadko hlúpučké šľakom trafené" - prestal som s tým, keď trojročný syn to povedal svokrovi, ktorý rozlial kávu.

Jerry
Najlepšia nadávka pri šoférovaní je "Nevytrubuj, lebo vystúpim a spravím ti análny džihád!"

Rado
Mne sa osvedčili 2 výrazy:
1. Pre ženy, ktoré idú na D1 medzi BA a TT v ľavom pruhu aj napriek tomu, že susedné dva sú prázdne a samozrejme ručička na tachometre sa jej zasekla na šialenej 90-tke. To je jasná "kráľovná".

2. Žiaľ tiež žena v meste, ktorá šoféruje v štýle, varím, ako pán boh, ale auto my akosi prekyslo, tak to jasný šarkan. Uľaví sa neskutočne, len potom tá otázka zozadu, že „to bola teta, nie ujo“ je vtipná :)

Miro
Moja obľúbená nadávka je: "do krtkovej dierky".

Katka
Prechod je od slova prejsť, nie prechádzať sa!

Braňo
Minule som aj s deťmi uviazol v zápche. V jednom okamihu sa pred mňa doslova napchalo auto z CA, chcel som zanadávať, ale povedal som len: "to je ale ..." a v tom sa spoza mňa ozval menší synček a povedal: "veď kľudne povedz, že je k*k*t!"

Maťa
V prítomnosti detí sa moje obľúbené častovanie vodičov "ty si taký PAKO" mení na omnoho neškodnejšie " ty si taký PAKO-NÍK", pričom predstava detí o pakoníkovi - niečo malé, milé...

Anonym
Vediem ráno deti do školy a škôlky, keď mi jeden nedal prednosť, tak hovorím kde kukáš.... A v tom sa ozve moja trojročná dcéra zo zadného sedadla. "Mamina by povedala do p..či" Skoro som umrel.

Aleš Milan
My so ženou sme si osvojili "do rinkinčičíc" 

Anonym
Najlepšie a najpoužívanejšie je, keď idem so sestrou a synovcami a nejaký ču... šulin niečo spraví tak iba DOPI ČE... RVENÉ víno alebo hen zrazu som dostal chuť na Koko Tyčinku.

Katka z TT
Ráno, keď mi chodec skočí do cesty aj keď vidí, že už som blízko, tak sa usmejem a poviem si že: bodaj by ťa zajtra obkresľovali na prechode!

Ľubo
Ty kompót

Braňa
Moja sestra v zásade pred malým synom v aute nevyslovovala žiadne vulgárne slová, aby predišla tomu, že sa synček rozhovorí, pretože je učiteľkou v materskej škole, vedela, čo všetko deti narozprávajú. Radšej sa uchýlila ku gestám, však všetci vieme akým. No ale iba do času, kým synček nezačal ľuďom na počkanie rozprávať, že maminka pri šoférovaní ukazuje iným špatné slová.

Laco
Raz hovorím na auto predo mnou, čo sa vleče - ty si debil a moja trojročná dcéra na to: to není debil. To je krava.

Ľuboš z Nitry
Ja používam slušnú formuláciu : “Kto ti dal vodičák! Veterinár?”

Anonym
Aj môj otec si rád zanadával spôsobom, ktorému som nemal ako dieťa rozumieť. Cez zuby vždy len precedil: "Do pipkinej bače!" trvalo to asi 7 rokov, než som pochopil, čo to vlastne malo znamenať.

Tomáš
Čaute chalani, u nás sa od istej doby tiež musí v aute nadávať v inotajoch, lebo decka sú veľmi učenlivé. Najčastejšie sa používa DO PINSKEJ SVIČE!

Dušana z Banskej Štiavnice
Veľmi rada som s mojou malou 3ročnou dcérou chodievala na sídlisko, tam kde chalaniská hrávali fotbal. Moja Juli ich vždy sledovala hypnotizujúcim pohľadom. Aaaaaaale, keď sme hrali spolu fotbal v záhrade pri svokrovcoch, tak vždy, keď som jej kopla loptu a ona ju nechytila alebo zle kopla zakričala zlostne DO P*I*Č*I. Svokrovi zabehla káva v hrdle a svokra skoro padla do hriadky so zeleninou. Spojila si to slovo s kopaním.

Peťo
Ahojte.. nie je to slovo, ktoré sa používa za volantom, ale kolega v práci dosť používa výraz OJETRTKABÁTIL... je to také univerzálne a dosť som ho začal používať aj ja.

Odporúčame