Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

VIDEO: Nový James Bond - SPECTRE

  • Redakcia

Sledujte celosvetovú premiéru prvého traileru k novej bondovke!

PRINÁŠAME VÁM CELOSVETOVÚ PREMIÉRU PRVÉHO TRAILERU FILMU 
JAMES BOND - SPECTRE.
 
POZRITE SI PRVÉ ZÁBERY Z FILMU: 


 
O FILME

Rok 2015 sa nesie v znamení ďalšieho pokračovania najdlhšie bežiacej filmovej série v dejinách. Na jeseň, konkrétne 6. novembra, sa na plátna kín dostane v poradí už 24-tá bondovka s názvom SPECTRE

Nakrúcanie je momentálne v plnom prúde a herci aj celý štáb sa z Londýna, kde padla prvá klapka, postupne presúvali do rakúskeho lyžiarskeho strediska Sölden a následne do Ríma. Poslednou zastávkou na ceste za ďalším filmovým dobrodružstvom Jamesa Bonda je ďaleké Mexiko.
 


HERCI

V hlavnej úlohe sa po štvrtýkrát vracia charizmatický Daniel Craig, ktorého milióny fanúšikov a fanúšičiek po celom svete považujú za toho najlepšieho predstaviteľa slávneho agenta 007 spisovateľa Iana Fleminga.
Réžie sa, rovnako ako pri super úspešnom titule SKYFALL, opäť ujal Sam Mendes.
K hereckým hviezdam, ktoré sa objavili už v predchádzajúcom filme (Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw a Rory Kinnear), pribudli ďalšie zvučné mená – Tarantinov obľúbenec Christoph Waltz, Andrew Scott známy ako úhlavný nepriateľ Sherlocka Holmesa, Dr. Moriarty z populárneho TV seriálu BBC, či Léa Seydoux, ktorú si diváci zapamätali najmä vďaka postave Emmy v kontroverznom festivalovom snímku Život Adéle.

BOND GIRL

Zoznam hereckých hviezd uzatvára krásna Monica Bellucci, ktorá je vo svojich 50-tich rokoch najstaršou herečkou, ktorá si kedy zahrala Bond Girl.



PRÍBEH

Príbeh filmu tvorcovia zatiaľ dôsledne taja a známy je len veľmi stručný popis deja. Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii.  Kým M rozohráva v Londýne vysokú politickú hru za zachovanie tajnej služby, Bond postupne rozplieta zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú  pravdu o SPECTRE.

Odporúčame