Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hlášky a šibalstvá našich detí

  • Redakcia

Táto téma nám vždy urobí deň! KLIKNI PRE ĎALŠIE.

Dnes ráno sme, s Juniorom a Marcelom, opäť a zas oprášili tému detské hlášky a ich iné šibalstvá. Urobili sme menší výber.





Eva
Syn, keď bol malý a mal hnačku tak som ho 2x vyzliekla z pokakaných pančucháčov s tým, že keď ešte raz, bude zle! ... za chvíľu zo záchoda: „Mamaaaa“.. Prídem tam a on nešťastný v obave čo bude: „Mama, to hovno ma zase predbehlo.“

Dušana
Ahoj ahoj, včera ma pobavila hláška mojej dcéry (7rokov), tak by som sa rada s jej postrehom podelila:
Viktorka: "Tati, keď ľudia zomrú, premenia sa na prach?"
Tatko: "Áno"
Viktorka: "Tak potom máme pod posteľou kopec mŕtvych ľudí"

Niečo na zamyslenie


Andrea
Ahojte, chlapci. Aj ja si spomínam na príhodu s mojou dcérkou, keď mala asi 3 roky. Niečo si pýtala a keď som jej to dala, tak pekne odkráčala bez toho, aby sa poďakovala. Na moju otázku, či nezabudla povedať čarovné slovíčko, sa otočila a s vážnym výrazom v tvári z nej vyletelo: "ABRACADABRA".

Peter
Keď som mal asi 2 roky, tak som otcovi „pomáhal“ pri natieraní - odpil som si z riedidla. Naši sa zľakli a išli so mnou na výplach žalúdka. Doktor mi vypumpoval a poslal nás domov, že po 2 hodinách máme prísť na kontrolu. Prišli sme domov a naši dávali na mňa pozor asi 1 hodinu. Potom každý z rodičov niečo robil, mama chcela za posledných 30 min niečo ožehliť a otec spratával náradie z farbenia.

Ja som za tých 30 min bol ukážkovo ticho. Kým si mama stihla uvedomiť, že podozrivé ticho dlho trvá, už som bol v špajze zaspatý na zemi a pri mne otvorená fľaška slivovičky. Keď ma mama zbadala, už bolo veľa hodín a bolo treba ísť na opätovnú kontrolu. Prišli sme do ambulancie, dotóre sa na mňa pozrel a povedal: „otvor ústa“, ja som otvoril a z úst mi vyšiel puch alkoholika. Mama sa od hanby pod zem prepadala. Teraz mi to môj divočák vracia podobne..

Svätopluk
Rok 1981, Košice, bytovka na sídlisku Nad jazerom, 7. poschodie, 16:00.
Sami doma s bratom. Nuda. Stále nuda..  O chvíľu príde mama z práce a skončila sranda, budú galeje.. Čo tak si z mamičky vystreliť?

Košice, bytovka na sídlisku Nad jazerom, 7. poschodie, 16:20...
Vo dverách počuť štrngať kľúče.. Šuchnutie plných nákupných tašiek na zem, počuť sťahujúci sa zips na čižmách.. „Chlapciii.... kde steee???“ Ticho.. „Halooo, chlapciii....kde ste??“ ...ticho....hrobove ticho...

Otvoria sa dvere do spálne a počuť mamin výkrik: „preboha!!!!!“ Hrdelné kričanie našich mien... Po otvorení dvier zbadala do korán vyvrátené okno.. pod oknom prevrátenú stoličku... pohodenú jednu moju papuču... Až o pár minút nás zo skrine prezradil náš chichot...

... od vtedy rozumiem výrazu - mať hurky na zadku..



Odporúčame