Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tento (NE)INZERÁT si musíš prečítať!

  • Redakcia

Baví nás seriál „zo života inzerátov“



„Táto raketa kvitne v každom ročnom období!“
, píše sa v inzeráte, na ktorý nás upozornil poslucháč Maťo: „Ahojte. Toto ma pobavilo. Kamarát to zdieľal. No nekúp to!“

Inzerát pochádza zo stránky autobazar.eu. Dôležitý je tento text:

Moja srdcovka Opel Combo–familiárne „raketa“, varný typ C kvitne v každom ročnom období. Auto síce bolo celé prestriekané nejakou farbou na železo, ale hrdza už po 3. týždni opäť začala vykukovať z každej strany. Nevymeniteľné kolesá–doživotné disky. Nevyberiete ich ani za boha. Odnímateľný zadný nárazník. Pohodlné vozenie–autom jazdím po hrboľatom teréne rýchlejšie ako na SUV-čku.

Max.rýchlosť 130km/h (z kopca po diaľnici). Km-420000 a aj tie sú určite stočené. Auto je stále pojazdné len sa motor prehrieva... Výkon motora je otázny...určite však nieje totožný s výkonom, ktorý sa uvádza v technickom preukaze. Jedna z mnohých chybičiek krásy je premokavá strecha. Ak začne pršat-v aute máte bazén.

Cúvacie senzory nieje treba–cúvete kým do niečoho nenarazíte. Výbava: Zabudované porisko z metly v počte 2ks. Hudba značky PIONEER-mono basic(hrá len jeden reproduktor). Počet miest na sedenie 2, na státie 6. Športový 3-ramenný zodretý volant. Farba interiéra:Zaprašená. Odnímatelný zadný späťák(sem-tam vypadne)–pri cúvaní je nepoužiteľný. Vozidlo má automatický(nedá sa vypnúť) START-STOP systém.Systém je tak dokonalý, že už len pri brzdení a spomalení rýchlosti na 10km/h Vám zhasne motor(lenže pri zošlapnutí spojky motor nenaštartuje. Naštartujete opäť kľúčom).

!POZOR! toto vozidlo nieje na predaj. Chcel som sa ním len pochváliť :D V prípade, že vás tento inzerát "chytil za srdce" a chcete nám pomôcť pri oprave tohto vozidla, môžte nám darovať finančnú injekciu na bankový účet.  Ďakujeme

Celý inzerát zobrazíš kliknutím na obrázok

Odporúčame