Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jeden z najoriginálnejších svadobných darov, aké sme videli!

  • Redakcia

Mladomanželia Juroví zažili obrovské prekvapenie...

Dnes nám prišiel mail. Od Adama. Spolu so svojou, teraz už manželkou mali ostatnú sobotu (9.7) svadbu:

Dobrý deň,

týmto mailom by sme sa s vami chceli podeliť o nezabudnuteľný zážitok, ktorý sme mohli zažiť na našej svadbe dňa 9.7.2016. Naši najbližší si pre nás pripravili neuveriteľný a pre nás najoriginálnejší svadobný dar, o ktorom sme nemali ani tušenie, že sa niečo vôbec chystá.

Počas programu nám odprezentovali video, ktoré pripravili obe naše rodiny, pričom sme až do poslednej chvíle nevedeli, čo majú v pláne. Rodičia, starí rodičia a naši súrodenci nám tak spoločne „odspievali“ známu pesničku od Karla Gotta – „Jdi za štěstím“, kde v poslednom zábere boli do videa zainteresovaní i všetci naši svadobní hostia. Tento záber točili počas našej svadobnej hostiny, kedy sme na krátky čas odišli na svadobné fotenie. Počas svadby ho vložili do videa a následne nám ho pustili na veľkoplošnej obrazovke.

To čo sa v nás odohrávalo, bolo obrovské prekvapenie, dojatie a šťastie. Je ťažké popísať to, čo sme prežívali, ale kúsok z toho môžete vidieť aj sami vo videu. Ďakujeme. S pozdravom, mladomanželia Juroví.

Odporúčame