Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

11 pravidiel, ktoré by mal ovládať každý muž!

  • Redakcia

Poslucháčka Betuš to dala zo seba von...

Na úvod by si si mal prečítať – pripomenúť Mirových 22 pravidiel, ktoré by mala ovládať každá žena (POZRI TU). Na margo toho totižto píše poslucháčka Betuš. Trošku sa jej to dotklo, tak sa „nasrdila“ a spísala 11 pravidiel, ktoré by mal ovládať každý muž! Betuš na úvod píše:

„Čaute chalani. Rada čítam príspevky poslucháčov a z tých ostatných ma zaujalo 22 pravidiel mužov. Až na pár drobností by som mala podozrenie, že to písal môj muž... a  tak mám silnú potrebu sa k tomu vyjadriť.“

A TERAZ K VECI:

Milý Miro. Musím Ti dať v mnohom za pravdu, no neviem či máš manželku či deti, ale ja mám. Som už 16 rokov vo vzťahu (stále s tým istým mužom), z toho 12 rokov sme manželia, porodila som mu tri krásne deti (10,8 a 3 ročné). Už dva krát sme prerábali a zariaďovali naše bývanie (a prežili sme to) a tak mám pocit, že môžem k tvojim pravidlám niečo povedať.

Bod 22 si mohol vynechať, veď my ženy sa predsa neurážame. 

S bodmi 1, 2, 5, 9 a 11 som nikdy nemala problém a bolo mi to vždy jasné.
Body 3, 7, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 a 21 som začala chápať a postupne rešpektovať až niekde po štyroch rokoch manželstva. Áno, chvíľku to trvá kým to pochopíme.

K bodu 13 môžem povedať, že som si nikdy nevšimla že by sa môj muž obzeral za inými ženami, obzerá sa za motorkami. S tým však súvisí bod 4 (o dlhých vlasoch) a bod 12 (o tom či som tučná). Nuž vydávala som sa s vlasmi po bradu, no pochopila som a teraz mám vlasy po pás. Bod 12 - tiež som pochopila, že chyba nie je v mojom zrkadle a schudla som. Mám cca 55 kg. 
Bod 6 - sme ženy, plačeme, nevydierame. Je to geneticky dané.

Takže chce to čas kým žena muža pochopí, chtiac-nechtiac tvoje pravidlá u nás platia a môžem povedať že máme fakt super vzťah.  Avšak, je tu veľké ALE. Ak si našiel ženu, ktorá tvoje pravidlá dodržiava a nechce nič na oplátku, pravdepodobne si ju našiel v kuríne.

Je čas napísať moje pravidlá, ktoré za tie roky pochopil môj muž.

1. Ak mám vyzerať atraktívne, v tej kúpeľni musím naozaj tráviť toľko času. Tie chlpy mi z nôh neodídu samé.

2. Ak sa mám obliekať príťažlivo a naše deti nemajú behať nahé, žial, nakupovať musím.

3. Ak nechce so mnou nakupovať, zostane doma s deťmi a pomôže im s úlohami.

4. Ak príde domov z práce a nie je navarené, zrejme som mala na to dôvod. Nerobí na mňa grymasy ale pôjde do chladničky a použije to čo tam nájde a vlastné ruky.

5. Varím takmer denne a  ruky mi za to nebozkáva a ak z času na čas navarí on, už nečaká že budem spievať oslavné piesne.

6 . Ak som neupratala alebo neurobila niečo, čo odo mňa očakával, dobre vie, že to môže urobiť ON.

7. Ak mi chce urobiť úprimnú radosť (a keď mám radosť som prítulnejšia ), ten kalendár z Mirovho bodu 8, sa naučí používať tiež sám.

8. Keď sa môžem hrabať medzi jeho použitými boxerkami, môžem sa hrabať aj v jeho mobile (samozrejme aj on mne- my s tým problém nemáme).

9. Keď idem s kamoškami von, nepýta sa ako dlho budem, lebo vie, že nie dlhšie, ako keď on ide na bicykel.

10. Nezvyšuje na mňa hlas v spoločnosti. Hulákať budeme po sebe až doma.

11. Posledné pravidlo : Keďže som obetovala svoje telo, kariéru, nervy, prebdené noci a šedivé vlasy tomu, že máme rodinu (naozaj som si tie deti nespravila sama), on obetoval svoju mzdu a nieje viac tvoje a moje, ale len naše.

Miro, ak Ťa to trochu urazilo, spomeň si na tvoj bod 22.

Odporúčame