Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Týždeň s Polemicom a Campana Batucada #1 – Komplikovaná (live)

  • Redakcia

Pozri si video, odpovedz na súťažnú otázku a balík od Polemicu je tvoj!

Viete si predstaviť tú energiu, keď sa na pódiu spojí 8-členný Polemic a bubenícka show Campana Batucada? Tí z vás, ktorí minulé leto nechýbali na našich Fun rádio Dohodách, áno. 

Živelná šou a neskutočná odozva ľudí, pri ktorej všetci muzikanti prepotili počas hrania zatiaľ asi najviac uterákov. Presne také boli koncerty na našich 5 putovných hudobných festivaloch Fun Rádio Dohoda.   

Dôkaz o tom, 6 nových videoklipov v réžii dokumentaristu Mareka Mackoviča zo spoločného koncertu v Poprade, bude postupne deň po dni, od dnes do soboty, zverejnených na oficiálnom youtube kanáli Polemicu a exkluzívne tu, na našom webe.  Môžete sa tešiť na prepracované hitovky Komplikovaná, Medzi nebom a zemou, Svetlá mesta, Ako to prežijem? aj éterickejšie Jah live a Conengria, v spojení s legendárnou Jovanottiho pesničkou L'ombelico Del Mondo. 

Pre všetkých vás, fanúšikov, sme si dokonca pripravili na každý deň súťaž o parádne darčeky od kamarátov z Polemicu. Každý deň zverejníme spolu s videoklipom i súťažnú otázku. Zo správnych odpovedí v komonetároch na facebookovom profile Junior a Marcel následne vyberie výhercu. Tak sa posaďte, pripravte, začíname!



Komplikovaná (live) - Koľko hudobníkov má biele tričko?
Odporúčame