Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

18-ročná modelka sa rozhodla predať svoje panenstvo. Dôvod a cena prekvapili.

  • Redakcia

Týchto ponúk je stále viac a viac...

18-ročná talianska modelka Nicole (nie je to jej skutočné meno) pre denník The Sun porozprávala, prečo sa rozhodla predať svoje panenstvo.

Keď mala 16, tak si uvedomila, aké drahocenné a dôležité panenstvo pre ženu je. Pre to sa rozhodla, že ho predá, aby kúpila svojim rodičom dom a taktiež, aby si mohla financovať svoje štúdium. No rozhodla sa počkať do 18. narodenín.




Mladá modelka svoju ponuku nakoniec zverejnila cez eskortnú webovú stránku Elite Models VIP, ktorá o sebe tvrdí, že poskytuje len luxusné služby. Už vtedy spoznala niektoré dievčatá, ktoré svoju poctivosť predali za neuveriteľných 3 a pol milióna eur. Tak sa rozhodla urobiť to isté.

Ako sa priznala, na jej inzerát sa doteraz ozvalo mnoho záujemcov, tá najvyššia aktuálne začína na sume 890 tisíc libier (v prepočte asi jeden milión eur).




Nicole chce peniaze využiť na financovanie svojho štúdia na univerzite v Cambridgi. Dodala, že je z toho celkom nervózna. Vie, že prísť o panenstvo veľmi bolí, takže sa trochu obáva. No verí, že to bude dobré. S agentúrou sa dohodli, že jej panenstvo „poputuje“ uchádzačovi s najvyššou ponukou. Ale ak sa jej nebude páčiť, môže si vybrať iného.

Na záver už sa len priznala, že toto svoje tajomstvo svojim rodičom nepovedala, pretože vie, že by ich to zničilo.


 

Odporúčame