Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ženy zverejňujú vtipné historky, kedy mužom povedali, že sú tehotné. Toto je 10 NAJ!

  • Redakcia

Svetoznámy internetový portál Buzzfeed dostal skvelý nápad! Fanúšikov, konkrétne fanúšičky svojej stránky poprosil, aby im napísali, akým spôsobom svojim partnerom oznámili, že sú tehotné. Internet začali okamžite zapĺňať mnohé vtipné a bizarné príhody. Toto je 10 najlepších.  


 

 

1. Zobudila som ho a oznámila som mu, že si urobíme filmový večer. Filmy, ktoré som mu navrhla boli: Juno: Nezrelá na dieťa, Ako porodiť a nezblázniť sa a Nabúchaná.

2. Niekoľko týždňov som zvracala a bola som dehydrovaná. Išla som do nemocnice, kde som zistila, že som tehotná. Keď som sa vrátila domov, zobudila som ho a povedala:  „Hádaj čo? Nie je to chrípka!“

 

3. Sfalšovala som list od jednej štátnej organizácie, ktorá mu oznámila, že o 9 mesiacov bude mať daňovú úľavu. V liste som použila všetky druhy slov ako napríklad „starostlivosť o dieťa, vyživované maloleté osoby či dohovor o právach dieťaťa“. Dole som sa dokonca podpísala a priložila fotky dvoch pozitívnych tehotenských testov. Jemu to však vôbec nedošlo. Donútila som ho prečítať si list ešte raz.

4. Po troch rokoch a troch neúspešných kolách umelého oplodnenia som ho v jedno nedeľné ráno vzala na bowling a prichystala som si pre neho prekvapenie. Presvedčila som ho, že by sme si mali urobiť spoločnú fotku. Vtedy sa to dozvedel. 



5. Keď sme počas Vianoc otvorili všetky vianočné darčeky, vzala som fotoaparát, že urobím nejaké rodinné fotky. Pred tým, ako som urobila fotku, vykríkla som: „Ó áno, ešte jeden darček, som tehotná!“

6. Do krabice od známej kuriérskej služby som ukryla pozitívny tehotenský test. Nechala som ho pred dverami, takže keď manžel prišiel z práce, otvoril balík a vualááá!

7. Vyrobila som šálku, ktorá mala na dne nakreslené malé detské nožičky. Keď dopil kávu, dozvedel sa prekvapenie!


8. Povedala som mu, že dnes vyšiel videoklip k Drakovej pesničke „In my feelings“. Tak sme si ho pozreli, ja som začala okolo neho tancovať a spievať: „Baby, do you love me? You’re gonna be a daddy!“ 

9. Pozitívny tehotenský test so mu šuchla popod dvere, keď bol na toalete a kakal.

10. (rainbow pregnancy – keď žena potratí a neskôr sa jej podarí otehotnieť) 
Upiekla som manželovi dúhový muffin a k nemu priložila odkaz, v ktorom znelo: „Po každej búrke príde dúha!“
Odporúčame