Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 10: Kvalitnému rannému mešuge sa nič nevyrovná!

  • Redakcia

Vajca v utierke, ryža v kávovari aj smeti na desiatu...

Ranné mešuge. Nikdy nevieš, kedy ťa postihne, no pozná ho každý z nás. Dnes ráno mal Junior s Marcelom chuť poznať vaše najnovšie mešuge – z dnešného rána. Urobili sme výber desiatich najlepších. Vajca v utierke, ryža v kávovari aj smeti na desiatu. Na záver BONUS!

-----------------------------------------------------------------------------------


ANETA:
Mali sme celotýždňové školenie, vstávala som na piatu. V stredu som bola ako zombie. Naliala som vodu do fľašky, fľašku dala do kabelky a presne si pamätám ten slow motion – „prečo mám mokrú nohu?“

Pozriem na kredenc a vrchnák tam.

ANETA:
V autobuse som namiesto kartičky na bus prikladala firemnú ID. Robil to aj autobusár, ktorý sa mi snažil pomôcť. Ani jeden z nás si to nevšimol a nechal ma ísť zadarmo.

RADKA:
Robím na raňajky chlebík vo vajíčku. Vybrala som vajíčka, popri tom riešim, kto už vstal a v akom je stave a idem ich vymiešať, aby som mohla obaliť chlieb. Zistila som, že vajíčka som rozbila na kuchynskú utierku a tak som nad nimi chvíľu stála s vidličkou v ruke, kým mi to došlo.

JANA:
Malý syn mi hodil kľúče od auta do kanála.

KATKA:
Ráno ma manžel čakáva v bielom aute. Ja som nastúpila do susedovho, tiež bieleho auta. Môj muž vykukne z nášho bieleho auta a hovorí: „Čo tam robíš? Ja som tu!“

PEŤO:
Ráno odchádzam z domu. Beriem desiatu a smeti na vyhodenie. V koši skončila desiata, na obed mám smeti.

ROBO:
Keď si dáte ráno zubnú pastu na hrebeň, tak si môžete povedať, že ste unavený. Robil som na výletnej lodi 360 hodín mesačne.

DANKA:
Raz som sa zobudila taká unavená. Tak, že si idem dať kávitchku. Mám taký kávovar. Za skoro tisíc EUR. Vezmem balík a idem nasypať doňho kávu. Zrazu si tak uvedomujem, že tá káva čudne hrká. Pozriem poriadne a ... do môjho drahého kávovaru sypem ryžu. Vyťahovala som ju vysávačom.

ĽUBOŠ:
Caute, ja som sa dnes ráno pristihol ako s diaľkovým ovládačom otváram dvere do kancelárie. Stláčam, stláčam a tie dvere nič

SIMONA:
Ráno som sa ponáhľala do školy a namiesto deodorantu som si pod pazuchy nastriekala lak na vlasy. Veľmi som si nepomohla...

BONUS: ZUZKA:

Ranné mešuge je šuvix oproti poobedňajšiemu.

Raz som sa tak vybrala po práci reklamovať myš do notebooku. Elektro mám cestou z práce, tak v pohode.

Predavač pozerá na bloček i hovorí: "Ale to ste kupovali v Okey v Trenčíne"
Ja nato: "A to vadí, ak sme v Dubnici?"
Predavač: "No ak sme v Planeu..."


 

Odporúčame