Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nájdi Funtomasa

  • MH

Poď aj ty hľadať Funtomasa! Ak sa ti to podarí ako prvému, vyhráš predčasný vianočný darček od Poštovej banky.

Po Slovensku sa na vopred určených miestach a v stanovených termínoch bude pohybovať Funtomas. Nájsť ho nebude jednoduché, pretože bude vyzerať ako bežný človek. My ti však pomôžeme indíciami vo vysielaní. Ak ho nájdeš ako prvý, Funtomas si nasadí masku a ty sa stávaš víťazom!

CENA DO SÚŤAŽE:

Pre 4 výhercov 500 € od Poštovej banky

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o daní z príjmov v znení neskorších predpisov pri poskytnutí peňažnej výhry v hodnote nad 350 € bude zo sumy, ktorá prevyšuje túto hodnotu, vykonaná zrážka dane vo výške 19 % Poštovou bankou. 

TERMÍNY HĽADANIA FUNTOMASA:

  • 27.11.2018
  • 29.11.2018
  • 4.12.2018
  • 6.12.2018

KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI

 

Už ste to počuli? Poštová banka vám prináša Dobrú pôžičku, ktorá je teraz ešte lepšia! Požičať si môžete výhodne už od 4,9 % ročne a navyše, teraz je Dobrá pôžička bez poplatku za poskytnutie. Tak nečakajte a splňte si vianočné sny ešte dnes! 

Viac info na :

Reprezentatívny príklad: Pri pôžičke vo výške 5 000 €, s úrokovou sadzbou 5,90 %* p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 65,74 €, s poslednou 96. splátkou vo výške 65,14 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je ročná percentuálna miera nákladov vo výške 6,10 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 6 310,44 €. Výška splátky je uvedená bez poistenia schopnosti splácať úver. Na schválenie a poskytnutie pôžičky nie je právny nárok.

 * Úrokovú sadzbu je možné znížiť o zľavu za aktívne využívanie Užitočného účtu vo výške 1 % p. a. Viac informácií o podmienkach získania zľavy z úrokovej sadzby nájdete v štatúte vernostného programu Veľké Plus, ktorý je dostupný na stránke www.postovabanka.sk/velkeplus.


VÝHERCOVIA


Súťaž je ukončená