Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Koleso šťastia

  • MH

Vyhraj nové pneumatiky, vďaka svojej ŠPZ-ke!

Každý deň roztáčame KOLESO ŠŤASTIA a ty môžeš vyhrať sadu pneumatík HANKOOK podľa vlastného výberu. 

Stačí, ak v ŠPZ-tke svojho auta budeš mať to správne číslo a písmeno... a dovoláš sa ako prvý do Fun rádia, na číslo WhatsApp 0910 943 944.


CENA: 

pre 5  výhercov - 4 kusy letných pneumatík Hankook podľa vlastného výberu, do výšky 400 €.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy presahujúcej túto hodnotu, vychádzajúc z podaného daňového priznania.
V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov a zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení v znení neskorších predpisov, nepeňažná výhra v hodnote nad 350 € podlieha odvodom na verejné zdravotné poistenie, pričom sadzba poistného je vo výške 14%. Takéto poistné z výhry sa vysporiada formou ročného zúčtovania zdravotného poistenia, ktoré spracuje zdravotná poisťovňa na základe podaného daňového priznania, ktoré jej poskytne daňový úrad.

 

INFORMÁCIE O SÚŤAŽI

Spoločnosť Hankook Tire je globálny výrobca inovatívnych a oceňovaných pneumatík v prémiovom segmente, určených pre širokú škálu vozidiel. Prinášajú Vám komfortnú a bezpečnú jazdu na suchom aj mokrom povrchu. Doprajte si zážitok z jazdy s vysoko výkonnými pneumatikami Hankook. 

Hankook Tire – globálny partner Realu Madrid.