Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Všetci za jedného - buď aj ty v novom klipe Separa a Tiny

  • Kava

Keď skladba vznikala, nikto netušil, že v týchto chvíľach myšlienka rodinného života získa úplne iný rozmer


Separ patrí k špičke slovenskej hip-hopovej scény. Práve mu vychádza nový album OG, na ktorom mu hosťuje mnoho známych interpretov. Ale všetkými najočakávanejšia je spolupráca s jeho manželkou Tinou

Spoločne nahrali pred pár mesiacmi skladbu "Všetci za jedného", na ktorej spolupracoval aj Tomi Popovič s tímom. Hlavnou témou je rodina a potreba súdržnosti. Keď skladba vznikala, ani jeden z nich netušil, že práve v tomto období myšlienka rodinného života nadobudne oveľa väčší význam a váhu. A názov skladby vystihne celú situáciu, v ktorej bojujeme všetci spoločne, všetci za jedného. 

Preto sa Separ a Tina rozhodli, že všetci za jedného budeme aj vo videoklipe k tejto skladbe. Vznikne aj vďaka tebe a práve ty a tvoje video spolu s ostatnými vytvorí ten naozajstný, reálny a silný obraz k ich pesničke. Obraz, v ktorom budeme všetci za jedného :)

Ako teda nato: 

1. Počúvaj Fun rádio aby si pesničku "Všetci za jedného zachytil". Ak nemôžeš stále :) tak každý deň, o 16:50 budeme pesničku hrať. Už je aj na YouTube, nižšie nájdeš link.

2. Maj pripravený telefón. Keď začuješ pesničku, natoč seba/súrodencov/rodinu pri jej počúvaní. Ideálne celú. Aj "lipsync" bude super :)

3. Pošli svoje video na [email protected]. Ak je príliš veľké, využi uschovna.cz alebo wetransfer.com prípadne inú službu na posielanie veľkých súborov. 

4. Zaves svoje video aj na IG. Označ @tinaslovakia, @separ_dms a @jasomfunradio a daj hashtag #vsetcizajedneho

My ti ďakujeme a tešíme sa na klip, v ktorom budeme spoločne, všetci za jedného. 


TU je záznam rozhovoru Separa a Sajfu k pesničke, klipu, aj novému albumu OG:

TU si môžeš pozrieť snippet k novému albumu OG