Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Osobné údaje v mobilnej aplikácii

Prečítaj si, ako narábame s tvojimi osobnými údajmi.

Kto spracúva tvoje údaje cez apku?

1. Prevádzkovateľom aplikácie „FUN GAMES“ (ďalej len „apka“) je FUN rádio. Apka nemôže byť považovaná za zmanipulované médium vo vzťahu k šíreniu obsahu z vysielania a webstránok Fun rádia a neumožňuje vykonávať ani iné formy klamlivého správania a zneužívania koncového zariadenia používateľa apky v zmysle ďalších požiadaviek z politík Google Play.


Na aké účely budete spracúvať moje osobné údaje?


2. Apka spracúva tvoje údaje len ak si registrovaný člen Fun klubu a nainštaluješ si ju do svojho zariadenia najmä na účely vernostného programu Fun klub, organizovania spotrebiteľských súťaží a štatistiku. Viac informácií nájdeš na tomto odkaze.


Ako nás môžeš kontaktovať a uplatňovať tvoje práva týkajúce sa osobných údajov?


3. Kontaktovať našu zodpovednú osobu môžeš ľahko emailom: [email protected]


Aké údaje o tebe bude apka spracúvať?


4. Apka získava, prenáša alebo ukladá v interakcii s Vašim zariadením, na ktorom ju nainštalujete nasledovné kategórie údajov:

- Elektronické komunikačné metadáta týkajúce sa Vášho zariadenia a pripojenia do internetu (napr. IP adresa, MAC adresa, verzia prehliadača a operačného systému, typ zariadenia a pod.);

- Digitálne identifikátory typu cookies, pričom podrobné informácie nájdete na tomto odkaze;

- Akcie vykonávané v rámci aplikácie (napr. prehliadanie a interakcie používateľa s konkrétnym obsahom);

- Prihlasovacie údaje používateľa apky.


S kým budeme tvoje údaje zdieľať a komu ich budeme poskytovať?


5. Apka nebude zdieľať žiadne osobné údaje ani citlivé údaje týkajúce sa tvojho zariadenia s tretími stranami, čo však nevylučuje možnosť autorizovaného prístupu k týmto dátam zo strany našich vlastných príjemcov osobných údajov, o ktorých informujeme v našich všeobecných Podmienkach ochrany súkromia. S dátami spracúvanými v apke môžu pracovať len naši interní spolupracovníci s prístupovými právami a osobitne poverení sprostredkovatelia ako napr. Google pri poskytovaní služieb Firebase na základe tejto zmluvy. V rámci toho môže dôjsť aj k prenosu osobných údajov do USA, ktoré sú považované za tretiu krajinu nezabezpečujúcu primeranú úroveň ochrany, čo zohľadňujeme uzatvorením štandardných zmluvných doložiek.

6. V aplikácii Vám nebudeme zobrazovať reklamu tretích strán na základe Vašich preferencií a predchádzajúceho prehliadania internetu.

7. Apka nebude pristupovať ani nijako využívať Vaše fotografie, kontakty, SMS ani iný obsah dôvernej elektronickej komunikácie s inými osobami uložený na Vašom zariadení. Apka tiež nebude umožňovať priamy prístup k dátam uloženým na Vašom zariadení žiadnej tretej strane ani nebude zisťovať geo-lokalizačnú polohu Vášho zariadenia.


Ako dlho budeme uchovávať tvoje údaje získané apkou?


8. Tvoje údaje nebudeme spracúvať dlhšie než ako budeš používať apku ako člen Fun klubu, pričom tie nepotrebné vymažeme priebežne aj skôr. Daj nám prosím vedieť, keď ju vymažeš, aby sme mohli aj my vymazať tvoje dáta z našich systémov, ak si už viac neželáš byť členom Fun klubu alebo používateľom apky?


Musím Vám poskytovať moje údaje z dôvodu zmluvných alebo zákonných povinností?


9. Nie, získavanie údajov apkou je výlučne dobrovoľné a nie je podmienkou pre vznik ani trvanie členstva vo Fun klube, čiže poskytnutie osobných údajov spojených s používaním apky nie je žiadnou zákonnou a spravidla ani zmluvnou požiadavkou, ak súťažný štatút neustanoví inak. Možným následkom ich neposkytnutia môžu byť teda prinajhoršom len rôzne obmedzenia a sťaženie účasti v niektorých špecifických súťažiach spojených s používaním apky podľa ich individuálnych zmluvných podmienok.

10. Apku si môžeš stiahnuť a používať ju len ak máš viac ako 16 rokov, pretože inak sa nemôžeš stať členom Fun Klubu. Viac informácií o členstve nájdeš na tomto odkaze. Na našu apku sa teda nevzťahujú rodinné politiky spoločnosti Google zamerané na ochranu detí.


Ako budete chrániť moje osobné údaje?


11. Ochrana súkromia a bezpečnosti dát je v apke zabezpečená na primeranej úrovni. Vaše prístupové heslá, prihlasovacia identita a výmena ďalších citlivých dát je šifrovaná počas ich prenosu (napr. pri prihlasovaní do apky). Apka tiež podlieha pravidelnému dohľadu a preskúmavaniu a umožňuje kedykoľvek vymazať určené údaje na základe žiadosti používateľa. Kód aplikácie monitorujeme a chránime pred známymi zraniteľnosťami v súlade s požiadavkami Google v rámci programu na vylepšovanie bezpečnosti. Naša apka bola tiež Googlom pred zverejnením otestovaná na možnú prítomnosť malvéru, pričom OS Android tiež podporuje a umožňuje skenovať Googleu prípadný malvér na Vašom zariadení aj po nainštalovaní apky. Z tohto hľadiska vylučujeme, že inštalovaním našej apky by mohlo dôjsť k inštalovaniu škodlivých kódov do Vášho zariadenia.


Kde sa môžem dozvedieť viac ?


12. Podrobnejšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj poučenie o Vašich právach nájdete kedykoľvek na www.funradio.sk v našich všeobecných Podmienkach ochrany súkromia.