Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SIMA ako ju nepoznáš! Jej melancholická novinka má takmer 300-tisíc videní za pár hodín

  • DC

"Časom sa srdce hojí, každá jazva zabolí!"

Speváčka SIMA vydala svoje nové EP s názvom STORY. Prvou skladbou z neho, ku ktorému vyšiel aj videoklip, je song JA.

V poradí druhou skladbou, ktorú talentovaná Trnavčanka odhalila, je skladba s názvom Jazero, na ktorej spolupracovala s mladým českým raperom Trippom. Novinka je úplne iná, ako predošlá Simina tvorba, na ktorú sú fanúšikovia zvyknutí. Melancholická pieseň však na YouTube zožala obrovský úspech - za pár hodín má takmer 300-tisíc videní. 

"Táto skladba je z mojej strany textovo a príbehom pokračovaním skladby Dokola… Pády a vzostupy, vzostupy a pády a zase vzostupy… život nám píše príbehy, ktoré musíme prijímať, učí nás sa brániť a každá situácia, ktorú zažijeme nás robí silnejšími. Pocit, keď emócie fackajú rozum strieda pocit, že zostať silný je jedinou možnosťou… NIE JE NIČ, ČO SA NEDÁ ZVLÁDNUŤ… pretože keď sa bojíš, ver mi - SME NEPRIESTRELNÍ ... veľa som sa naučila a ďalšie lekcie budú prichádzať celý život … Dnes už prijímam svoje pocity, nechávam ich plynúť, prijímam život so všetkými krásnymi aj nepríjemnými momentmi, ktoré prináša… VĎAKA - všetkému, čo som zažila či nezažila, pretože jedine tak dnes môžem byť človekom, akým som sa stala," napísala SIMA ku skladbe na Instagram.

Odporúčame