Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Objav Opel Astra

  • MH

Vyrieš kvíz všetkých kvízov a vyhraj Opel Astra.

Je tu “Kvíz všetkých kvízov”. Najväčšia riešiteľská výzva, aká tu kedy bola.

Od 22.6. počúvaj vysielanie Fun rádia a rieš logické úlohy či hádanky. Z nich postupne získaš GPS súradnice miesta, kdesi na Slovensku.

A práve na tom mieste bude Fun rádio 29.6. vysielať naživo. Priamo z novej Astry. Ak ju vďaka súradniciam nájdeš a prídeš na miesto ako prvý alebo prvá, nová Astra je tvoja.

Vytvor si tím s rodinou, priateľmi či kolegami alebo sám, zabav sa pri riešení úloh a našom spoločnom hádaní čísel z GPS súradnice. 

Ničoho sa neboj. Moderátori sú v tom spolu s tebou a kvíz musia takisto riešiť, takže väčšinu čísel vyriešime spolu vo vysielaní. Spojíme tak sily aj intelekt a spoločne to vyriešime. Ak by Ti náhodou niečo ušlo, všetky indície aj riešenia nájdeš na tomto mieste 😊.

AKTUÁLNE POZNÁME TIETO ČÍSLA:


Zostali nám posledné 4 čísla. Tie už riešite sami :)

1. ÚLOHA: Zrátaj, koľko pesničiek sa nám zamotalo do tejto guče a odpočítaj 4.

Fun Play

Hľadáme toto číslo: 

*****

2. ÚLOHA: Pozorne si vypočuj priloženú nahrávku. Spoznaj smiech troch moderátorov a moderátoriek Fun rádia. Zisti si ich vek. Všetky tri čísla spočítaj. Potom spočítaj číslice, aby ti vyšlo jednociferné číslo. A to je ono. 

Fun Play

Hľadáme toto číslo:

*****

Chýbajú nám posledné dve čísla. Pre obe platí tá istá indícia:

Ak je tá istá kniha na poličke štvrtou zľava a šiestou sprava, koľko kníh je na poličke?

DRŽÍME TI PALCE :)

VÝHRA:

automobil Opel Astra 5D GS Line, 1,2 turbo, 8 stup. automat, 130k, červená farba v hodnote 27 275 €.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

 

Je tu najnovšia generácia legendárnej Astry. Zaži ju na vlastnej koži a vyskúšaj jej dokonalé svetlomety IntelliLux LED Matrix, detoxikovaný interiér s dvoma digitálnymi displejmi PurePanel, inteligentné asistenčné systémy – a to všetko s bežnými spaľovacími motormi alebo progresívnym plug in hybridným pohonom. 

Viac na opel.sk alebo u predajcov značky Opel.