Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zahraj to na leto s Fun rádiom

  • MH

My ti hráme najlepšie letné hity a ty hráš o najlepšie letné zážitky v hodnote 1000 €.

Ak sedíš v práci nad tabuľkami, nasaď šnorchel, ponor nohy do vedra s vodou a pošli nám fotku, ako si si urobil leto v práci.

Potíš sa na stavbe? Zabav sa pri tom s Fun letnými hitmi! Hoď na seba plavky, vezmi nafukovačku, zahraj to na leto a šup nahrať fotku do súťažného formulára.

Štátnicovanie koncom leta a skúmanie skrípt namiesto kúpania, môže byť zábavnejšie, ak si dáš pauzičku a urobíš nám fotku, ako sa učíš na lehátku s drinkom v ruke.

Odfoť sa nám, ako si robíš leto, aj keď ho tráviš v práci, doma, na brigáde či nad skriptami. My ti k tomu zahráme najlepšie letné hity a ty môžeš vyhrať najlepšie letné zážitky v hodnote 1 000 € podľa tvojho výberu.

Nezabudni pritom počúvať najlepšie letné hity z Fun rádia, alebo si kliknúť na náš letný stream: https://www.funradio.sk/player/?stream=summer.

Zapoj sa do súťaže do 12. augusta a už v pondelok 15. augusta vyžrebujeme jedného výhercu.

VÝHRA: 

1x 1 000 € poukážka na letné zážitky podľa vlastného výberu.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

 

KLIKNI A PREČÍTAJ SI ŠTATÚT SÚŤAŽE