Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

ŠĽAK MA IDE TRAFIŤ: Vypočuj si archívnu rubriku Júliusa Satinského vo Fun rádiu

Aj Julo bol Fun rádio. Počúvaj archívne záznamy rubriky Šľak ma ide trafiť z rokov 1991 - 1995.

Aj Július Satinský bol FUN rádio. Počas 90. rokov u nás mal mimoriadne obľúbenú rubriku “Šľak ma ide trafiť”. Dlho ležali na pásoch, niekedy stratené, inokedy znova nájdené. Vďaka našim kolegom Bajkovi a Karolovi zato, že ich zdigitalizovali. 

Vďaka kampani Slovenskej sporiteľne sa podarilo hlas Júliusa Satinského oživiť. Preto sme sa aj my rozhodli oživiť z archívu Fun rádia nahrávky z rokov 1991 – 1995. Tie, ktoré sa nám zachovali nepoškodené (alebo iba jemne) a tak, ako boli nahraté. Sú totiž skvelé a plné postrehov, ktoré ani po toľkých rokoch nestrácajú na aktuálnosti. Dokonca si dovolíme povedať, že niektoré sú teraz aktuálnejšie viac, než kedykoľvek predtým.  S láskavou spomienkou na Jula.

Na novú časť sa môžeš tešiť vždy v pondelok o 10:00, až kým sa nevyčerpá archív :)

Tu nájdeš prvú časť. K ostatným sa preklikáš cez odkaz na Spotify, Apple alebo Google Plus.


Dovolíme si vypichnúť aj 25. ČASŤ. Nesie názov Spoločná dobrá nálada a nielenže nestratila na aktuálnosti, ale je až neuveriteľne trefná. 


“Šľak ma ide trafiť z ľudí, ktorí si nedokážu nájsť spoločnú dobrú náladu.”

...povedal kedysi Julo Satinský. Dnes týmito slovami inšpiroval slovenských umelcov, ktorí bez prípravy vytvorili hudbu k jeho odkazu. A vy sa už viac neuškierajte a poďte si spolu s nimi naladiť dobrú náladu.

Odporúčame