Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vyber najlepší hit od COLDPLAY, ktorý nevieš dostať z hlavy

  • MH

Vyhraj jeden z desiatich albumov úžasnej britskej skupiny

Súťaž „S Fun rádiom na výlet tvojho života“ do Cardiffu na koncert Coldplay sa dostal do svojej druhej fázy. Miesta v semifinále obsadili naši úžasní spievajúci poslucháči, ktorým sa podarilo k nám dovolať počas toho, ako sme hrali pesničky od Colplay.

Každému zo semifinalistov sme tajne pridelili jeden z hitov od Coldplay. Komu patrí ktorý vie iba jeden jediný človek na planéte, naša produkčná Miška, a ešte si to zavrela do trezoru. Nezverejňujeme ich, aby sme predišli manipulácii s hlasovaním.

Vyber v našom hlasovaní najlepšiu pesničku, ktorú podľa teba skupina Coldplay má. Takú, ktorú miluješ a nikdy ju nevieš dostať z hlavy. Hlasovať môžeš do 17. mája do 14:00 aj niekoľkokrát, vždy však iba za jednu. Ak máš chuť vyhrať jeden desiatich albumov Coldplay, vyplň nám potom stručný formulár a zaradíme ťa do žrebovania.

Tvoj milovaný hit od COLDPLAY priblíži jedného z dvanástich semifinalistov k naplneniu jeho sna. A za to ti už teraz ĎAKUJEME ♥

A nezabudni počúvať finále mega výletu s FUN rádiom na Coldplay. Bude 19. mája, v Rannej šou s Juniorom a Marcelom.