Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Obnovujeme vzťahy

  • Buba

Pomaly začíname opäť socializovať naše deti.

Dva mesiace sme sa celá rodina držali pekne doma, na dvore, maximálne sme vybehli niekam do lesa alebo na bicykel. Mišo kričal na svojich kamarátov - susedov len cez plot. Naozaj sme dodržiavali šialenú izoláciu. A teraz nejak veľmi prirodzene, popri prácach na dvore a pred domom, sme dovolili našim deťom konečne sa spolu pohrať. 

Keď sme trhali burinu pred našim domom, pribehol k nám sused Dávid - Mišov najlepší kamarát. S Mišom sa rovno hodili do náručia a objímali sa, pokecali, hrali sa pri nás.... a v momente, keď Dávid zakričal: “Ja mám vírus!”, som okamžite letela po rúška pre všetkých, hoci sme boli na našom pozemku. Samozrejme, že Dávid nemá vírus, zato má dobrý zmysel pre humor. A odvtedy im dovolíme sa spolu hrávať - vonku na ceste alebo na dvore a bicyklovať sa. S rúškami ale stále.

Jeden deň sa ale stala situácia, že sme nejak náhodne takmer všetky susedy vybehli pred domy v tom istom čase a na ulici sa odrazu ocitlo asi 10 detí v rúškach. A to som videla na Mišovi, že bol seknutý. Iba tak si sám jazdil na bicykli pomedzi deti, nikomu nič nepovedal, asi z tej situácie ostal zmätený, keď nevedel vlastne rozpoznať svojich kamarátov.

Mám pocit, že sme sa konečne prestali báť. Nie, že by sme doteraz žili doma zavretí v kŕči, ale aj včera som sa pristihla, že som vybehla s Mišom na ulicu na bicykli bez rúška. Detským kútikom a ihriskám sa stále plánujem ešte chvíľu vyhýbať, lebo som zistila, že ich vlastne k životu vôbec nepotrebujeme, keďže Mišovi úplne stačia jeho dve susedské srdcovky - Dávid a Rebeka. A tých už má “dovolených”, tak on je najšťastnejší na svete.

Zdroj: Buba

Môj syn je nesmierne nenáročný. Jemu stačí veľa spánku, veľa jedla, veľa lásky, Dávid, Rebeka a bicykel. Vybavené, má všetko!

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame